Bliv klogere på julens helligdage

Julen er en vigtig tid både for familien og for kirken. Derfor er december en af de måneder med flest helligdage i årets løb, men de dage, som flest tror er helligdage er rent faktisk helt almindelige dage. Mange betragter det som en selvfølge, at de har fri fra arbejde både den 24. og 31. december, men faktisk er ingen af disse dage helligdage, og med mindre du har en rigtig flink chef, så skal du arbejde begge disse dage – eller selv betale for at holde fri. Heldigvis er det kutyme, at man holder fri både den 24. december og den 31. december, så mon ikke du får lov til at blive hjemme og forberede disse to vigtige aftener.

Men lad os vende tilbage på sporet. Hvilke dage er officielt helligdage i december

Udover de fire eller fem Adventssøndage i december, så er også 1. juledag og 2. juledag officielt helligdage, hvilket betyder, at du har fri både den 25. – og den 26. december ligesom, det er besluttet, at 1. januar er en helligdag . Du kan med andre ord sove længe efter en forhåbentlig skøn Nytårsaften.

Helligdage mellem jul og Nytår

25. december – 1. juledag

26. december – 2. juledag

1. januar – Nytårsdag

Disse dage er IKKE helligdage

23. december

24. december

31. december

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *